Като натисна съединитела до край и стрелката на температурата удря в максимума и като пусна съединитела нали си отива на работната температура. тва става само като опре педала на съединитела в пода. ако не го натисна до край не се мърда стрелката. някой правило ли му е така? алфа 156 99-та 1.9
Известие
Collapse
No announcement yet.
Какво общо има температурния датчик с съединитела?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от k1lcone Покажи съобщениеКато натисна съединитела до край и стрелката на температурата удря в максимума и като пусна съединитела нали си отива на работната температура. тва става само като опре педала на съединитела в пода. ако не го натисна до край не се мърда стрелката. някой правило ли му е така? алфа 156 99-та 1.9Вероятно е да се опъва някой кабел,огледай около педалите,или скоростите-там където помпата бута вилката
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеВсичко съм виждал при алфите,ма това нещо неВероятно е да се опъва някой кабел,огледай около педалите,или скоростите-там където помпата бута вилката
Comment
-
Колега имах подобен проблем и се оказа масата на акумолатора,дето е хваната към купето.Електрониката се влияе от слабата маса,а като натиснеш съединителя прехвърля през другата маса дето е закачена за скоростната кутия...през аксиални лагери и т.н...и аз незнам от каде ама прехвърля.При мен проблема беше същия (само че на бившата ми ланчиа).Развих масата от ланжерона,почистих я със контактен спрей,стегнах я и.....всички стрелки си дойдоха на мястото.Дано и твоето да е оттам.Дано съм помогналAlfa Romeo 159 2.4 JTDm
Alfa Romeo 156 2,4 JTD
Comment
Comment